Top

GRATIS thuisbezoek

GRATIS BEZICHTIGING, INMETEN, SHOWMODELLEN AAN HUIS & ADVIES OP MAAT!!!

Wij geven niet alleen gratis en deskundig advies, maar ook om u in de oriënterende fase te helpen met het maken van een keuze. Ceybo komt op afspraak bij u thuis met de displays en voorbeeldborden van de gewenste vloer(en) om deze te kunnen demonstreren.

Heel belangrijk is het kiezen van de juiste ondervloer! Afhankelijk van het type woning, de ondergrond maar ook uw persoonlijke voorkeur helpt Ceybo.nl met het nemen van de juiste beslissing.


Door jarenlange ervaring in de vloerenbranche kunnen wij u een passend kleur en interieuradvies geven bij het maken van een keuze. Ook helpen wij u met het opmeten van de oppervlakte en omtrek van de ruimte(s) waar de nieuwe vloer moet komen te liggen.

Als alle puntjes op de ' i ' gezet zijn, kan Ceybo.nl u een passend aanbod doen d.m.v. een duidelijke offerte met laagste prijs garantie.

Uiteraard is dit een gratis* en vrijblijvende service van Ceybo.nl zodat u de juiste beslissing kunt nemen bij het aanschaffen van een nieuwe vloer. Wilt u de vloer uiteindelijk bestellen dan kan dat online maar uiteraard ook telefonisch op: 06-41191731.

* let op! Deze gratis service (vanaf 30m²) geldt alleen voor de provincie: Zuid-Holland (andere provincies zijn in overleg ook mogelijk)
 

 

Vraag nu uw GRATIS thuisbezoek aan :

 

@