Top

Quick Step


Quickstep Laminaat

 
Ceybo.nl staat garant voor ultieme kwaliteit. Als u gaat voor een perfecte woonsfeer kunt u kiezen voor één van onze Quickstep laminaat vloeren. Deze kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en veelzijdigheid. Ze zijn slijtvast, krasbestendig en kunnen tegen een stootje.
 
Wilt u graag weten hoeveel u betaalt voor zo’n schitterende laminaat vloer? Bekijk dan direct onze collectie Quick Step! U vindt er een helder overzicht van ons complete aanbod en u kunt gelijk de prijs berekenen.
 

Quickstep vloeren voor iedereen


U streeft naar een vloer die perfect bij u past? Ceybo.nl biedt u vloeren in allerlei verschillende uitvoeringen en designs. U wilt een laminaat vloer met de uitstraling van echt parket? Of kiest u toch liever voor een smaakvol tegelmotief? Met Ceybo.nl kunt u alle kanten op.
 
De natuur met haar gevarieerd karakter is de grootste inspiratiebron. Voortdurend worden nieuwe hout- en steendesigns ontwikkeld. Eik, beuk, kerse-, pere- of notelaar, esdoorn of tropische houtsoorten: er is altijd een laminaatvloer van hoge kwaliteit te vinden die perfect aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl.
 
Met vloeren van Ceybo.nl zit u altijd goed!
Wij bieden u vele voordelen. Zo bent u bij ons tot wel 30% goedkoper uit ten opzichte van de landelijke verkoopadviesprijs. Maar daar blijft het niet bij. Onze uitstekende service en expertise zorgen ervoor dat wij u naar alle tevredenheid uw droomvloer kunnen bezorgen. Wij doen er alles aan om uw nieuwe aanwinst snel en professioneel bij u thuis af te leveren.