Top

Over Ceybo Laminaat & Parket

Wij zijn de Laminaat en Parket specialist van Nederland.

Ons bedrijf dat opgericht is in 2010 is inmiddels een groot begrip in Nederland. Ons team is gespecialiseerd in het leggen van alle soorten houten vloeren en de afwerking daarvan.
Wij werken met man en macht om voor u de nieuwste en beste vloeren te selecteren. Ook kunnen wij u door onze jarenlange ervaring deskundig adviseren, en samen met u de beste keuze maken als het gaat om vloeren. Verder zijn al uw wensen bespreekbaar en uitvoerbaar.

Een paar voordelen van ons op een rij:

  • 80% op voorraad
  • De bekende merken
  • Voordelig gelegd
  • Huisselectie
  • Grootse assortiment tegel laminaat
  • GRATIS DESKUNIG ADVIES
  • GRATIS BEZICHTIGING/INMETEN
  • 65+ SERVICE (wij verplaatsen uw meubels)
  • Altijd de goedkoopste!!!
Staat er een soort of een type niet op onze site? mail ons! wij kunnen overal aankomen.


Ceybo BV is een toonaangevend bedrijf op het gebied verkoop van laminaatvloeren via internet. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven tegen de laagste prijzen van Nederland en Belgie. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit Quick-Step, Balterio, Tarkett, Berry Floor, Egger, Meister, Cleanfloor, Solidfloor lamelparket, Calista lamelparket en Handy Floor ( andere merken op aanvraag ).
Onze rijdende SHOWROOM aan huis biedt u de mogelijkheid om alle vloeren van dichtbij te bekijken om zo de juiste keuze te kunnen maken. Tevens bestaat ons assortiment uit accessoires zoals plinten, ondervloeren, profielen etc. Op onze website www.ceybo.nl kunt u 24-uur per dag uw vloer bestellen.

Levering:
Wij leveren de laminaatvloeren bij u thuis af via onze eigen transportservice. Zo bent u verzekerd van een gedegen levering, want wij leggen de goederen netjes binnen neer op de begane grond en zetten het niet buiten op een pallet in de regen. Onze levertijden zijn snel te noemen. Vaak kunnen wij uit voorraad binnen enkele werkdagen de vloer bij u bezorgen. Dit alles gaat per route en regio, zodat wij efficient Nederland en Belgie doorkruisen.

Betaalmogelijkheden:
Alles simpel en veilig betaald via IDEAL,Vooruitbetaling, Contant bij aflevering, of Contant betalen bij afhalen in ons magazijn.

Garantie:
Als dealer van de grote merken bent u verzekerd van de fabrieksgarantie. Deze garantie verschilt per merk van 10 tot wel 25 jaar. Ook geven sommige merken zoals Berry Floor en Quick-Step levenslange garantie op het clicksysteem. Dit alles natuurlijk tegen bepaalde voorwaarden.
Ons assortiment bestaat uit lamelparket. Deze houten lamelparketvloeren zullen, zoals u van ons gewend bent, aantrekkelijk geprijsd zijn. 
Laat u verrassen door www.ceybo.nl en wij wensen u jarenlang woongenot van onze vloeren.

Inmiddels hebben wij ook diverse keurmerken mogen ontvangen!!!


Mocht u vragen hebben of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen uw vraag of suggestie binnen 24uur beantwoorden :

@